Faq
Faq

Doresti sa te inrolezi in echipa noastra?

HAT nu este pentru oricine. Daca crezi ca ai ce trebuie poti sa ne cauti pe teren sau poti sa ne contactezi pe email sau facebook si sa te interesezi.

Intrebari frecvente.

Hat nu este doar o echipa, suntem club organizator de evenimente cu o experienta de peste 10 ani. Datorita vechimii noastre, aducem o experienta acumulata unica pentru comunitatea de airsoft din Romania. Instructorii si tutorii nostri sunt oameni cu foarte multa experienta de joc. Vom folosi experienta ca sa va indrumam si antrenam.
HAT nu este pentru oricine si nu o spunem din aroganta sau elitism. O data ce ne alegi pe noi si noi trebuie sa te alegem pe tine. Avand o experienta atat de vasta, am dezvoltat o serie de reguli, care sunt pentru binele jucatorului si al jocului, in general, dar nu toata lumea este pregatita sa le accepte. Din acest motiv dam ocazia incepatorilor sa aleaga, daca cred ca o sa reziste alaturi de noi.
Nu. In multe feluri este mai bine sa fii incepator, pentru ca este mai greu sa te dezveti de obiceiuri proaste decat sa inveti de la inceput ce trebuie. HAT a dezvoltat de-a lungul timpului structuri de ierarhie si disciplina, precum si programe de antrenamente menite sa te aduca cat mai repede posibil la performanta pe care o doresti si care este ceruta de club.
Da. Nu exista scurtaturi si trebuie sa te trecem prin etape, ca sa stim nu doar ca stii sa joci, ci si ca stii sa joci in echipa cu noi. Asta, bine inteles, nu inseamna ca nu te poti remarca mai repede fata de instructori si sa termini stagiul mult mai repede decat un incepator, de exemplu.
Renunti la libertatea de a merge la alte jocuri, daca restul echipei merge in alta parte. Dar, sincer, daca faci parte din echipa, de ce ai vrea sa mergi in alta parte fata de prietenii si colegii tai? De asemenea, fiecare membru HAT trebuie sa respecte cu sfintenie ierarhia.
O EXPERIENTA UNICA, ANTRENAMENTE, DISCIPLINA, CORECTITUDINE, PRIETENIE SI CAMARADERIE ADEVARATA! Mai exact posibilitatea de a vedea si experimenta airsoft-ul asa cum trebuie sa fie. Posibilitatea de a participa la antrenamente, jocuri publice si private si evenimente nationale si intrenationale alaturi de una dintre cele mai vechi si bine cunoscute cluburi din Romania. Chiar daca suntem adeptii unui spirit de prietenie si colegialitate in club, pe terenul de joc disciplina si respectarea ierarhiei este sfanta. Noi nu suntem doar o echipa, suntem o familie si incercam sa organizam pe langa jocuri si actiuni de coeziune si prietenie.

Aveti alte intrebari

Daca mai aveti si alte intrebari va invitam sa ne contactati pe facebook, email sau pe formularul de mai jos.

en_USEnglish