Procedura acceptare in clubul sportiv H.A.T

Clubul HAT este organizat ierarhic dupa cum urmeaza:

Presendinte – Cinefilul

Vicepresedinte *****
Team Leader ****
Coordonator de joc ***
Membru HAT **
Membru HAT incepator *
Aspirant

Pentru a deveni ASPIRANT nivelul de echipare este minim, adica: replica, masca sau ochelari (protectie)

Orice jucator de airsoft care doreste sa intre in clubul nostru trebuie sa-si exprime adeziunea si este inclus automat in randul aspirantilor. Aspirantii nu primesc emblema si nu sunt considerati ca facand parte din club avand inca libertatea sa mearga sa joace si cu alte cluburi fara sa anunte in prealabil. Aspirantul este observat de membrii clubului si evaluat la joc.

* Membrul HAT incepator, presupune ca aspirantul sa devina membru al clubului. Nivelul de echipare presupune, pe langa arma si protectii, existenta uniformei (uniforma oficiala pentru HAT este multicam). Membrul trebuie sa obtina semnaturile de acceptare in cadrul clubului HAT de la toti membrii echipei de evaluare. Dupa ce obtine semnaturile de la acestia primeste emblema clubului si acces pe forumul privat HAT.
Conditii principale:
– membrul HAT incepator este jucatorul care a intrunit conditiile de acceptare in club si se afla in primul an de joc in cadrul echipei.
– este obligat la un minim de 2 prezente lunare la jocurile de duminica si/sau evenimente/eventuri organizate de catre club sau cu/de catre alte cluburi.
– trebuie sa plateasca cotizatia lunara.
– trebuie sa detina echipament de airsoft de nivel mediu.

Nota pct 1). Orice membru aspirant trebuie sa solicite formularul de adeziune, unde este trecuta echipa de evaluare. Intrarea in club se va face in momentul in care lista este completata de catre toti membrii echipei de evaluare, cu calificativul ok. Lista se poate obtine de la Kuminte, mail cu solicitare la yahoo.com, impreuna cu datele personale (nume si prenume, nickname, adresa unde locuiti efectiv, serie si nr CI, nr de tel)

Nota pct 2). Membrii comisiei de evaluare sunt: Zdr, Kuminte, Rocco, Corbu’ si Bila.