BLITZKRIEG 2017 – Operation Nemesis

POLARIS este singura organizatie mondiala insarcinata cu salvarea speciei umane in cazul unui scenariu apocaliptic. Sarcina lor este sa puna la adapost si sa ofere conditii de supravietuire celor mai mari savanti din lume si a unui numar de oameni “perfect sanatosi” care sa asigure perpetuarea speciei. Infiintata de James Maxwell, POLARIS este o fortareata situata in New Hope Mountains, capabila sa adaposteasca si sa hraneasca 2000 de oameni pentru o perioada de maxim 50 de ani , in interiorul careia se afla cel mai mare si diversificat depozit de seminte. Deoarece siguranta oamenilor, cat si securitatea acestei facilitati este foarte importanta , POLARIS este dotata cu technologie militara de ultima generatie inclusiv doua focoase nucleare si are cei mai buni specialisti in domeniu.


Au trecut 50 de ani de la razboiul nuclear. Dupa ce au efectuat mai multe teste au primit in sfarsit confirmarea ca pot iesi la suprafata sa reconstruiasca lumea.
Intre timp in tabara Army Aliance preia conducerea Egil Skallagrimson. Norvegian de origine Egil a luat parte la toate conflictele cu Rebel Horde si a dovedit pe campul de lupta ca este demn de a prelua conducerea armatei.


Retrasa in muntii Icecrown din regiunea Northread, Armata se reorganizeaza si planuieste un atac asupra Step Hills regiune ocupata de Rebel Horde.
Iscoadele Hoardei Rebele descopera noua asezare Polaris si reusesc sa sustraga unul din cele doua focoase nucleare .


Kirk Maxwell comandantul Polaris se vede obligat sa stabileasca o alianta cu Army Aliance .


In urma intalnirii se semneaza alianta intre cele doua factiuni si incep pregatirile pentru Operatiunea Nemesis.


Operatiunea Nemesis avea un scop . Eradicarea Rebel Horde.
Va urma …

Urmareste-ne pe www.meerkats.ro