La Revolucion 7 Friendly Airsoft Game

La Revolucion 7
Friendly Airsoft Game
14-16.07.2017

Pentru al 7-lea an la rand, Beretele Rosii organizeaza ceea ce in opinia noastra este unul dintre cele mai frumoase evenimente de airsoft de la noi.
Si pentru ca in timp s-au legat prietenii, Beretele au inceput sa invite ca si co-organizatori diferite alte cluburi care impartasesc cu ei acelasi idei si principii legate de airsoft.
Anul trecut au fost colegii de la CSA Valahia Braila.
Anul acesta ni s-a propus noua, celor din FAST, sa punem umarul la efortul lor. Si am acceptat cu placere.

Ingredientul de baza al acestui eveniment a fost un mediu placut in care sa-ti petreci un weekend alaturi de prieteni si viitori prieteni.
Toti cei care au fost la Galaciuc au cimentat aici prietenii si au pus bazele altora noi.

Asteptam cu nerabdare sa ne vedem la Galaciuc an de an, sa ne confruntam pe dificilul teren de joc, unde adversar nu ne este numai cel din fata noastra ci si propriile noastre limite si vointa de a le depasi, sa radem cand trecem peste ele, sa ne masuram fortele intr-un concurs de tir dinamic, sa dansam si sa chefuim ca rasplata la sfarsit, iar apoi sa plecam de aici cu lucruri demne de povestit chiar ani de zile 🙂

Tariful ca de obicei 150 lei si include cazare doua nopti, 5 mese (cina vineri, mic dejun si cina sambata, pachetel pentru joc sambata la pranz, mic dejun duminica), after party sambata seara, premii pentru concursul de tir dinamic de duminica.

200 de locuri disponibile
– 100 Armata
– 100 Rebelii

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/240424556416314/